fb
epsa
epsa

ΜΑΓΙΟ 2021

Posted by calzedoro 12/05/2021 0 Comment(s)

Το καλοκαίρι 2021 είναι εδώ με διάθεση πιο έντονη από ποτέ και ανυπομονούμε όλοι μας να ξεχυθούμε στις παραλίες.

 

Όπως πάντα το CALZEDORO E-SHOP φρόντισε να θέσει στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ που θα αναδείξουν την διάθεση και την εμφάνισή σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και αυτό το καλοκαίρι.

 

Υποδεχτείτε υπέροχα γυναικεία και ανδρικά ΜΑΓΙΟ, πετσέτες θαλάσσης, ανδρικά καπέλα και στυλάτες παντόφλες, σαγιονάρες και slides. Βρήκαμε για σας ολόσωμα επώνυμα μαγιό σε μεγάλη ποικιλία ικανοποιώντας και τα πιο εκλεπτυσμένα γούστα. Για σένα, που σου αρέσουν τα σπορ αλλά και για σένα που θες να νιώθεις hot και cool απολαμβάνοντας το coctail σου.

 

Επίλεξε ανάμεσα σε αθλητικές γραμμές αλλά και σε γραμμές απίστευτα θηλυκές και σέξυ με κοψίματα και λεπτομέρειες.

 

Μαγιό μπικίνι, μονόχρωμα και αποτελούμενα από nude πινελιές και pastel αποχρώσεις.  Floral τυπώματα και ανάγλυφα υφάσματα αποτυπώνουν τη ρομαντική διάθεση και το άρωμα καλοκαιριού.  Animal print αποχρώσεις all time classic.  Τριγωνάκια ενισχυμένα για μικρά και μεγάλα μεγέθη αλλά και minimal μπουστάκια σε απλές λιτές γραμμές που συνδυάζονται τέλεια με υψηλόμεσα bottoms και brazilians χωρίς ραφές με δεσίματα στο πλάι.

 

Οι άνδρες συνδυάστε άνετες βερμούδες κοντές ή μακριές, με επώνυμες παντόφλες και πετσέτες θαλάσσης και φυσικά το ανάλογο καπέλο που θα ολοκληρώσει την ήδη άψογη εμφάνισή σας. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων που θα βρείτε στο CALZEDORO E-SHOP, αναδείξτε την εμφάνισή σας και ανανεώστε τη διάθεσή σας για ένα ακόμα ξεχωριστό καλοκαίρι που θα χαραχθεί βαθιά στη μνήμη μας.

 

 

Δείτε μερικές από τις προτάσεις μας:
 

BLUEPOINT ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΑΓΙΟ SHORT KONTO ΦΟΣΦΟΡΙΖΕ ΡΟΖ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝΑ 2101512-36
 

Από 29,90€ μόνο 26,91€
 

Δείτε το προϊόν

 

 

BLUEPOINT ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΓΙΟ ΟΛΟΣΩΜΟ ΛΕΟΠΑΡ ME ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΩΜΟ 2105800-19
 

Από 64,90€ μόνο 58,41€

 

Δείτε το προϊόν

 

 

BLUEPOINT ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΜΑΓΙΟ TOP B CUP ΤΡΙΓΩΝΑΚΙ ANIMAL PRINT ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 2106605-18
 

Από 29,90€ μόνο 26,91€

 

Δείτε το προϊόν

 

 

Ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες επιλογές ...

Leave a Comment