fb
epsa
epsa

ΜΑΓΙΟ 2020

Posted by calzedoro 05/03/2020 0 Comment(s)

Summer is loading!!! Κι έρχεται με υπέροχα μαγιό, μπικίνι και αξεσουάρ για να σας κάνει να λάμψετε και να ξεχωρίσετε στις αποδράσεις σας.

 

Το καλοκαίρι του 2020 φορέστε υπέροχα γυναικεία και ανδρικά ΜΑΓΙΟ και συνδυάστε τα με τις ανάλογες σαγιονάρες ανδρικές ή γυναικείες, πετσέτες θαλάσσης σε απίστευτα μεγάλη ποικιλία και επώνυμα ανδρικά καπέλα.

 

Βρείτε στο CALZEDORO E-SHOP  oλόσωμα μαγιό σε απίστευτα sexy γραμμές με ανοίγματα  και λεπτομέρειες, αθλητικές γραμμές και υπέροχους συνδυασμούς χρωμάτων.

 

Μαγιό μπικίνι, animal print, τριγωνάκια για μικρά και μεγάλα μεγέθη, ψηλόμεσα  μπικίνι με βολάν και φραμπαλά, brazil χωρίς ραφές, με δεσίματα στο πλάι σε μεγάλη ποικιλία.

 

Φωσφοριζέ χρώματα, φλόραλ και μονόχρωμα είναι οι απόλυτες αποχρώσεις για αυτό το καλοκαίρι.  Συνδυάστε τα με επώνυμες παντόφλες ή σαγιονάρες που θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στο calzedoro e-shop.

 

Οι άνδρες ξεχωρίστε με μαγιό ή βερμούδες (κατά προτίμηση κοντές) και κάντε συνδυασμούς με ανδρικά καπέλα, παντόφλες, τσάντες θαλάσσης και πετσέτες θαλάσσης που θα βρείτε πληθώρα από αυτές στο calzedoro e-shop.

 

Πολλές επιλογές από επώνυμα προϊόντα που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σας. Καλές και σωστές επιλογές!!!

 

ολωσομα μαγιο  

Ετικέτες: magio 2020

Leave a Comment