fb
epsa
epsa

ΜΑΓΙΟ 2019 - ΤΑΣΕΙΣ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Posted by calzedoro 12/04/2019 0 Comment(s)

ΜΑΓΙΟ 2019: ΤΑΣΕΙΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Θέλετε να εντυπωσιάζετε και να κερδίζετε τις εντυπώσεις για το καλοκαίρι που έρχεται?

Λαμβάνοντας υπόψη τις παρακάτω τάσεις – προτάσεις και εφαρμόζοντάς τις αναλόγως με το στυλ την προσωπικότητα και το σωματότυπό σας να είστε σίγουρες/οι  ότι θα είστε μέσα στο fashion style του φετινού καλοκαιριού και σίγουρα θα ξεχωρίσετε για τις επιλογές σας.

  • HIGH WAISTED BOTTOMS: Συνεχίζουν και φέτος για άλλη μια χρονιά να κατέχουν την υψηλότερη προτίμηση για τα bikini bottoms. Ψηλόμεσα μαγιό, εντυπωσιακά με prints ή μονόχρωμα, ανοίγματα στο πλάι brief ή brazil θα κυριαρχήσουν και πάλι.
  • ΜΑΓΙΟ ΣΤΥΛ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80-90: Εμπνευσμένα από τις λαμπερές δεκαετίες 80-90 με βαθύ κόψιμο στο κάτω μέρος που αναδεικνύει τους μηρούς.
  • BOTTOMS ΜΕ HIGH CUTS: Ταιριάζουν περισσότερο σε γυναίκες με επίπεδη κοιλιά και αναδεικνύουν υπέροχα τους γλουτούς.
  • ΜΑΓΙΟ ME CUT OUTS: Φορώντας τα θα νιώσετε πολύ in-style αφού είναι υπέροχα κομψά, διαθέτουν πολύ στυλ και καλύπτουν τυχόν ατέλειες που μας κάνουν να νιώθουμε αβεβαιότητα.
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΟΛΟΣΩΜΑ ΜΑΓΙΟ: Επίσης και αυτό το στυλ μαγιό μονοπωλεί το ενδιαφέρον για τις πιο αθλητικές ιδιοσυγκρασίες.  Αποτελεί μια ενδιαφέρουσα τάση, η οποία μας δίνει αυτοπεποίθηση, κομψότητα και συνάμα είναι ένα βασικό trend για το καλοκαίρι μας.
  • ΜΑΓΙΟ ΜΕ ANIMAL PRINTS: Είναι σίγουρα ALL TIME CLASSIC και σίγουρη προτίμηση για όσες θέλουν να νιώσουν και να δείξουν πιο σέξυ υποδηλώνοντας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.
  • CRISS-CROSS ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΜΑΓΙΟ: Πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή που σίγουρα ξεχωρίζει και δε λείπει από καμία συλλογή διάσημων μόδιστρων αφού διαφοροποιείται εντελώς από τα τετριμμένα σχέδια.
  • ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΓΙΟ: Ότι πιο hot για φέτος! Ολόσωμα ή μπικίνι, high waist, brazil τρίγωνα ή strapless, σε όποιο τύπο και να το φορέσετε να είστε σίγουρες ότι και από μόνο του σαν χρώμα το κόκκινο μαγνητίζει έντονα τα βλέμματα και θα σας κάνει το επίκεντρο της προσοχής.
  • ΑΝΔΡΙΚΑ ΜΑΓΙΟ: Για τους αρσενικούς φίλους μας, έχουμε να προτείνουμε για φέτος, μαγιό με ιδανικό μήκος μέχρι τη μέση του μηρού και για τους πιο trendy ίσως και λίγο πιο κοντό.  Υπάρχουν μονόχρωμα σε έντονες αποχρώσεις (κόκκινο, πράσινο, κίτρινο) ιδανικά για έντονες και δυναμικές παρουσίες αλλά και μαγιό  με διάφορα prints, όπως φοίνικες, ψαράκια κλπ για τους πιο ρομαντικούς και ταυτόχρονα περιπετειώδεις.

Η επιλογή δική σας!!

Leave a Comment